Satellit-TV når mer än 100 miljoner muslimer och araber i månaden

MedieMission International producerar årligen cirka 800 nya evangeliserande TV-program på arabiska, sudanesisk arabiska, persiska, berberspråk och amhariska. Programmen kan ses över hela världen på 18 satellit-TV-kanaler och evangeliets förvandlande budskap når mer än 100 miljoner muslimer och araber i månaden. I genomsnitt 200 000 till 400 000 av dem kontaktar våra kontor för uppföljningsarbete i Mellanöstern månatligen. Genom dem leds de som vill veta mer vidare till nätverk som består av tusentals kristna runt om den islamska världen. Här är några feedbackmeddelanden från tittarna.

Reza från Marocko

Reza hade blivit av med droger och hade hört evangeliets glada nyheter genom våra program. Han hade varit beroende av heroin i 16 år. Han berättade till oss: ”Jag älskar era program som verkligen har välsignat mig. Idag har Kristus blivit Sanningen till mig.”

Reza är en ivrig bedjare och han har gärna bett tillsammans med oss. Efter ett samtal bad vi tillsammans och han gav sitt liv till Kristus.

 

Mohsen från Irak

”Jag ville berätta goda nyheter om att min mamma och pappa har börjat tro på Kristus efter 15 år. Nu ser de på kristna TV-kanaler hela tiden.

Det verkar som om Herren ville att jag skulle titta på era program om och om igen. Dessa program har hjälpt mig att leva ett liv som förhärligar Kristus för att mitt uppförande ska återspegla Kristi verklighet.”

 

Ett varmt tack för dina förböner och stöd för att nå muslimer med evangeliets budskap!

Hani Henein och Ari Talja

Vi behöver era förböner och stöd så att vi kan fortsätta att sända evangeliserande TV-program till hundratals miljoner muslimer. Med 500 kronor når vi redan 3 000 muslimer med evangeliets budskap via satellit-tv-kanaler. Du kan stödja produktionen och sändningen av program via denna länk.