Vi måste nu snabbt trycka 100 000 evangeliserande böcker för Dar es-Salaam och Zanzibar

Kampanjkontoret är nedringt – mer är 80 000 samtal på 14 dagar från hela landet. 30 telefoner fortsätter att ringa natt och dag . . .

Mediekampanjen Kraft till förändring i Dar es-Salaam pågår som bäst. Mediemission Intl./IRRTV låter lokala ”kändisars” livsberättelser höras och synas för stadens 5 miljoner invånare och på det muslimska Zanzibar. Med i kampanjen är 2000 lokala församlingar från olika samfund. I alla olika medier syns och hörs dessa folkkära artister, idrottsmän och företagare. Deras livsberättelser om förvandling berör många.

En mediekampanj innebär att man skapar en ”symfoniorkester” av radioprogram, TV-kanaler, sociala medier, tidningar och bussar och utereklam – dessa spelar tillsammans för att få ut kampanjens budskap.

Överallt uppmanas de som vill veta mer att ringa gratisnumret till telefonslussen för att få boken med de 15 livsberättelserna och en enkel undervisning om vägen till Gud.

Tusen volontärer har utbildats för att svara i telefonerna och nästan lika många fungerar som kurirer och bär boken hem till dem som bett om den. De lokala församlingarna får adresser, namn och telefonnummer och det gör det lättare att nå dem som ringt upp.

På kampanjkontoret har man redan bett för 100-tals mänskor som vill lära känna den Jesus som kan förvandla liv. Församlingarna är nu fullt upptagna att ta hand om alla dem som vill komma till tro.

Över 80 000 samtal har kommit på 14 dagar. Vi tryckte 30 000 böcker men de gick slut på några dagar och vi behöver snabbt trycka en ny upplaga på 100 000 nya böcker.

Vill du vara med?

För 8000 SEK kan du trycka 1000 böcker, för 800 SEK 100 och för 80 SEK kan du trycka tio.